Підсумки проекту патріотичної соціальної реклами «Любимо Херсонщину – Шануємо Україну!»

9 Вересня 2015 09:55

IMG_0074Понад чотири місяці мешканці та гості Херсона мали змогу спостерігати біл-борди з гаслами «Любимо Херсонщину – Шануємо Україну!», на яких були зображені краєвиди та історичні пам’ятки нашого краю.

Перший етап патріотичної акції «Любимо Херсонщину – Шануємо Україну!» отримав купу схвальних відгуків від влади, мешканців та гостей міста. Всі акцентують увагу на вдало підібраних сюжетах, адже на думку більшості, вони якнайкраще передали всю унікальність нашої землі.

Готуючи перший етап проекту колектив херсонського представництва Фонду Миколи Томенка враховував і власні думки, і пропозиції громадськості. Працюючи над другим етапом акції ми збираємо ідеї для нових сюжетів, тому закликаємо херсонців не бути байдужими і прийняти участь в обговорені на сторінці «Рідної Херсонщини» у соціальній мережі facebook.

IMG_0079

Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» висловлює вдячність колективу ПП «Уніон», Бюро естетики виконкому Херсонської міської ради та особисто міському голові Володимиру Миколаєнку за всебічну підтримку в організації проекту.

IMG_0080