«Рідна країна» передала благодійну допомогу родинам херсонських прикордонників – ФОТОЗВІТ

10 Лютого 2015 15:40

kraina-logo-selЗ квітня 2014 року в нашому місті перебувають родини прикордонників, які вийшли з окупованого Криму і сьогодні несуть варту на кордоні Херсонської області. Починаючи з травня Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» в особі Михайла Линецького тісно співпрацює з сім’ями мужніх офіцерів, задовольняючи нагальні потреби їхніх дітей. До надання допомоги долучався колектив дитячого супермаркету «Тралі Валі». Ми передавали такі необхідні малюкам дитячі речі, взуття, дитяче харчування, засоби гігієни та іграшки.

IMG_0057__JPGНещодавно «Рідна країна» надала чергову допомогу родинам прикордонників, а саме: дитячі візочки, прогулянкові коляски, ліжечка, ходунки, стільці для годування, велосипеди, манежі. Всі товари, які передали малюкам – нові, сучасні, якісні та безпечні. Зібрати все необхідне нам допомогла компанія «ITI group» з міста Києва. Фахівці компанії при підборі цих речей враховували побажання, вподобання матерів, навіть кольори колясок. Загалом було передано допомоги на суму понад 20 тисяч гривень.

Разом з дружиною військовослужбовця, Любов’ю, яка взяла на себе відповідальну місію з’ясовувати потреби малечі, враховуючи вік, стать, розміри взуття та одягу, ми передали все перелічене, безпосередньо тим, хто цього найбільш потребує.

IMG_0053__JPGВарто зазначити, що увесь дитячий товар використано за призначенням та з максимальною користю для малечі. Дружини офіцерів щиро подякували Фонду «Рідна країна» та компанії «ITI group» за чудові подарунки.

Михайло Линецький від імені Фонду пообіцяв у подальшому надавати всіляку підтримку сім’ям прикордонників, особливу приділяючи увагу потребам їхніх дітей. Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» щиро дякує Юрію Савченко та Максиму Ларіну, а також усьому колективу «ITI group» за небайдужість, патріотизм, відповідальну громадянську позицію та дбайливе ставлення до потреб маленьких українців.

AAsgB4vn3b4

1PS-qi-DXwY

SF69Re4k02w

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”