«Рідна країна» передала благодійну допомогу родинам херсонських прикордонників

2 Лютого 2015 17:51

kraina-logo-selЗ квітня 2014 року в нашому місті перебувають родини прикордонників, які вийшли з окупованого Криму і сьогодні несуть варту на кордоні Херсонської області. Починаючи з травня Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» тісно співпрацює з сім’ями мужніх офіцерів, задовольняючи нагальні потреби їхніх дітей. До надання допомоги долучався колектив дитячого супермаркету «Тралі Валі». Ми передавали такі необхідні малюкам дитячі речі, взуття, дитяче харчування, засоби гігієни та іграшки.

Разом з дружиною військовослужбовця, Любов’ю, яка взяла на себе відповідальну місію з’ясовувати потреби малечі, враховуючи вік, стать, розміри взуття та одягу, ми передавали все перелічене, безпосередньо тим, хто цього найбільш потребує.

Але час плине, діти підростають, народжуються нові маленькі громадяни, які теж потребують підтримки як від держави, так і від небайдужих громадян. Любов зазначає: «Під час виїзду з Криму ми брали з собою тільки необхідні речі, часто лишаючи у своїх оселях дитячі ходунки, візочки, велосипеди, стільці для годування. Але без цих речей молодим родинам складно виховувати та забезпечувати гідний побут своїм малюкам. Тому наприкінці 2014 року ми вирішили звернутись за допомогою у вирішенні цього гострого питання до Фонду «Рідна країна». Крім того, ми налагодили контакти з родинами вимушених переселенців Донецької та Луганської області. Ми часто ділимося допомогою з сім’ями біженців, адже їхні діти теж потребують піклування».

IMG_0053__JPG

logoПредставник Фонду у Херсонській області Михайло Линецький звернувся з проханням допомогти родинам прикордонників до компанії «ITI group» з міста Києва. Керівництво цієї фірми, дізнавшись про потреби малюків знайшло можливість їх задовольнити. Відповідно до переліку необхідних речей «ITI group» надали велику партію благодійної допомоги, а саме: дитячі візочки, прогулянкові коляски, ліжечка, ходунки, стільці для годування, велосипеди, манежі. Всі товари, які передали малюкам – нові, сучасні, якісні та безпечні. Фахівці компанії при підборі цих речей враховували побажання, вподобання матерів, навіть кольори колясок. Загалом було передано допомоги на суму понад 20 тисяч гривень. Компанія «ITI group» понад 13 років працює на ринку країни, забезпечуючи потреби дітей та батьків товарами першої необхідності відомих брендів «Geoby», «Good baby», «Miracollo». Хочеться відмітити, що окрім надання власне допомоги, фірма забезпечила і перевезення усієї партії дитячих товарів з Києва до Херсону.

IMG_0055__JPG

Дружини офіцерів щиро подякували Фонду «Рідна країна» та компанії «ITI group» за чудові подарунки, та зазначили, що все буде використано за призначенням та з максимальною користю для малечі і просили передати слова подяки київським благодійникам, а їх чоловіки запевнили, що кордони України надійно захищені.

Михайло Валерійович від імені Фонду пообіцяв у подальшому надавати всіляку підтримку сім’ям прикордонників, особливу приділяючи увагу потребам їхніх дітей. «Найбільша подяка для нас – усміхнені дитячі обличчя», – зазначив Михайло Линецький.

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» щиро дякує Юрію Савченко та Максиму Ларіну, а також усьому колективу «ITI group» за небайдужість, патріотизм, відповідальну громадянську позицію та дбайливе ставлення до потреб маленьких українців.

IMG_0057__JPG

Рідна Херсонщина