Херсонським міліціонерам благодійники подарували тепловізор

16 Березня 2015 07:36

11 березня працівникам спеціальної роти міліції Управління МВС Херсонщини подарували новий тепловізор. Його придбали на гроші, зібрані під час благодійного телерадіомарафону “Україна понад усе!”. Акція проводилася за ініціативою фонду “Захист” і тривала 15 годин у прямому ефірі херсонської обласної телерадіокомпанії “Скіфія“.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На потреби захисників України жителі області зібрали більше 100 тисяч гривень. За частину цих грошей працівники благодійного фонду придбали два тепловізори для херсонського батальйону Нацгвардії та спеціальної роти міліції. За допомогою цього приладу міліціонери у складних умовах зможуть виконувати особливо важливі завдання по вистежуванню та знешкодженню зловмисників.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Ми вдячні за допомогу голові благодійного фонду “Захист” Ларисі Михайлівні Польській та усім небайдужим жителям області, які підтримують наших захисників морально і матеріально, – зазначив начальник Управління МВС Херсонщини Артур Мєріков. – Тепловізор допоможе міліціонерам не лише виконувати важливі службові завдання, вчасно помітити злочинців, а і збереже життя правоохоронців.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Херсонській області