У Херсоні провели єдиний День цивільного захисту

5 Березня 2015 16:00
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Управлінням освіти міської ради організовано проведення в загальноосвітніх навчальних закладах міста єдиного Дня цивільного захисту.

До керівників загальноосвітніх навчальних закладів доведено пам’ятки, які розкривають механізм дій при виникненні надзвичайних ситуацій. У кожному навчальному закладі психолог проводить роботу з дитячими колективами щодо відпрацювання алгоритму дій під час виникнення нестандартних ситуацій.

Єдиний День цивільного захисту проведено з метою практичної перевірки здатності учасників навчально-виховного процесу діяти в умовах виникнення надзвичайних ситуацій для захисту, рятування та збереження здоров’я людей.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Протягом дня зі школярами проведено тематичні години спілкування, бесіди, конкурси, ігри.

Діти, педагогічний та технічний персонал навчальних закладів тренувалися діяти організовано при потенційній небезпеці.

Для проведення тематичних занять з дітьми та педагогічними працівниками управлінням освіти залучено фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області, обласного центру спортивної медицини, Товариства Червоного Хреста, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, представників головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Херсонській області.