У Херсоні зустрічали міліціонерів, що повернулись із зони АТО [Відео]

20 Січня 2015 15:50

Майже місяць 10 досвідчених працівників оперативних підрозділів міліції Херсонщини несли службу у зоні проведення бойових дій на Сході України. Співробітники міліції займалися охороною громадського порядку, розшуком зловмисників та захищали мирних жителів від злочинних посягань, повідомляють у прес-службі УМВС України в Херсонській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Рідні та близькі з нетерпінням чекали приїзду своїх героїв. Зустрічали бійцівкерівництво УМВС, особовий склад, рідні міліціонерів та журналісти.

PM205image002

mvs.gov.ua

Втомлені після довгої дороги, загартовані та ще більш змужнілі бійці зі щасливими посмішками на обличчях обіймали батьків, дружин та дітей, тиснули руки своїм колегам.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Начальник УМВС України в Херсонські області Артур Мєріков привітав своїх підлеглих з поверненням додому, подякував їм за гідну службу.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Сьогодні дуже приємно зустрічати своїх колег. Усі прибули живі та здорові. Я пишаюсь своїми підлеглими, їх витримкою та стійкістю. Вони з честю виконали свій службовий обов’язок, – сказав начальник УМВС України в Херсонській області.

Нині у зоні АТО несуть службу 10 співробітників херсонської міліції. На міліціонерів, що повернулися додому, чекає десятиденна відпустка, яку вони проведуть із родинами та близькими.