Школи області отримали християнську літературу

24 Грудня 2014 13:00
eemukraine.org

eemukraine.org

“Набір християнської літератури – кожній школі області”. Саме під такою назвою в області розпочато проведення благодійної акції. Ініціатором її проведення є Всеукраїнський благодійний фонд «Східноєвропейська гуманітарна місія».

Як зазначають у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, отримана християнська література сприятиме духовному та культурному розвитку кожної дитини зокрема, і суспільству в цілому. Вона стане у нагоді й тим підліткам, які обрали шлях науково-дослідницького здобуття знань, і тим, для яких громадянська та історична освіта вже стали цариною у вирі шкільного життя.
Довідка. Всеукраїнський благодійний фонд «Східноєвропейська гуманітарна місія» є доброчинною організацією, основною метою якої є сприяння розвитку християнської освіти та культури в Україні.
Протягом останніх років Всеукраїнським благодійним фондом «Східноєвропейська гуманітарна місія» організовано та проведено благодійну акцію «Набір християнської літератури – в кожну школу області» у Донецькій, Івано-Франківській, Львівській, Луганській, Полтавській та Рівненській областях.