«Google Україна» допоможе розвивати туризм на Херсонщині

18 Грудня 2014 10:36
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

«Про впровадження цифрових перетворень в області потрібно говорити на всіх інформаційних ресурсах,  щоб показати туристичні можливості нашої області  всьому світові та збільшити кількість туристів. Це дасть можливість підвищити економічний потенціал та в рази підняти бюджет області» –  зазначив Руслан Панчишин під час засідання «круглого столу», присвяченому цифровим можливостям розвитку туризму в природоохоронних територіях області.

Також, він підкреслив, що облдержадміністрація готова підставити своє плече для підтримки таких інновацій.

Організаторами даного заходу стали представники компанії «Google Україна» на чолі з директором по зв’язкам з органами державної влади Олегом Якимчуком та  Департамент зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів, який представляв заступник голови даного департаменту Сергій Шкарупа.

У ході заходу присутнім була презентована спеціальна віртуальна карта, за допомогою якої можна буде переглянути всі визначні туристичні місця та обрати для себе найкраще місце відпочинку. Кожен користувач також буде мати можливість наповнювати зображеннями карти самостійно.