Студенти ХНТУ допомагають Святому Миколаю творити дива

11 Грудня 2014 10:29

Херсонський національний технічний університет продовжує добру традицію організації благодійних ярмарків. Цього разу благочинну естафету підхопили студенти факультету міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу. За їхньою ініціативою в університеті пройшло грандіозне свято під назвою «Академія Святого Миколая», інформує прес-служба ХНТУ.

kntu.net.ua

kntu.net.ua

У рамках заходу відбувся благодійний ярмарок «Різдвяна казка», організований кафедрою теорії і практики перекладу та кафедрою іноземних мов. Ярмарок вдався на славу, адже пахощі від солодощів, які студенти виставили на продаж, розлетілися по всьому університету, зібравши в холі головного корпусу силу-силенну людей.

Учасники ярмарку створили атмосферу справжнього свята. Асортимент товарів, які пропонували гостям студенти був дійсно вражаючим! Відвідувачів пригощали власноруч приготованими тортами, тістечками, кексами та іншою смакотою, яку із задоволенням купували студенти і викладачі університету. Також гостям ярмарки студенти пропонували святкові настільні календарі, та різдвяні аксесуари, які вони розробили власноруч. Кожен, хто купував солодощі, міг витягнути для себе передбачення на наступний рік. Однією з родзинок ярмарку була виставка-продаж дитячих малюнків, а у ролі продавців виступили самі автори малюнків.

Також занурили усіх гостей ярмарку в передноворічну атмосферу талановиті студенти та співробітники ХНТУ, які розважили присутніх виконанням новорічних пісень та віршів.

kntu.net.ua

kntu.net.ua

Усі кошти, зібрані під час ярмарку, студенти віддадуть дітям-сиротам Степанівського дитячого дому. Пам’ятаючи, як у цей день кожен з них у дитинстві сподівався на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, студенти вирішили допомогти Святому Миколаю порадувати подарунками дітей, які цього потребують найбільше. Кращим подарунком для будь-якої дитини стане зимова казка. Студенти зробили все можливе, щоб Святий Миколай прийшов і до дітей, котрі позбавлені батьківської уваги, тепла та затишку родинного дому.

kntu.net.ua

kntu.net.ua