Cronos – дорожня карта на 2022 рік

20 Лютого 2022 21:35

Про що Кронос? Йдеться про створення більш простих способів доступу до DeFi та GameFi для всіх. Десятки мільйонів користувачів придбали свої перші криптовалюти на централізованій біржі у 2021 році. Cronos допоможе їм зробити наступний крок і перейти у ширший світ самообслуговування та Web3!

Отже, що на нас чекає у 2022 році? Давайте поговоримо про наступні кроки.

Оптимізація протоколу та бази даних.

В даний час Cronos виробляє один блок кожні 5-6 секунд. Кожен блок має загальну обчислювальну потужність 10 млн. газу (газ – це одиниця вимірювання обчислювальної потужності, необхідної для виконання транзакцій EVM).

Хоча потужності Cronos в даний час використовуються в середньому лише на 20-25%, ми вже плануємо значне збільшення потужностей у 2022 році з огляду на високий попит. Залежно від тестів продуктивності збільшення ємності блоку в 3-6 разів здається розумним у короткостроковій та середньостроковій перспективі.

Крім того, команда розробників Cronos працює над багатьма оптимізаціями бази даних, щоб зробити вузли Cronos швидше (наприклад, роблячи час виконання виклику вкладеного контракту лінійним, а не експоненціальним) та більш чуйним під час читання даних у ланцюжку.