Херсонський Кристал на виїзді програв Чорноморцю

23 Травня 2021 10:22

Херсонці зазнали розгромної поразки – 0:4.

Усі плани гостей, які прибули до Одеси без дискваліфікованих Сорокина, Ходаковського і Вакуленка, були порушені вже на першій хвилині – Сениця сфолив у власній штрафній, а Путря реалізував пенальті. 1:0.

Одесити продовжували наступати на ворота Кристала. Кліщук, який отримав свій шанс, розпочав робити сейви одним за одним, вправляючись з ударами Брагару, Авагімяна, Козака, Кравченка, Мартиненка. Але з сольним рейдом від Брагару кіпер гостей нічого не зміг поробити, тому був змушений вдруге капітулювати. У відповідь Кристал провів декілька власних перспективних атак – запам’ятався Головкін, який змусив попрацювати Паламарчука.

У другому таймі господарі ще двічі “пробили” Кліщука. Спершу Брагару знайшов Козака і той на дальній стійці встиг прицільно пробити по воротах херсонців. А після ряду замін, Чорноморець забив четвертий гол – це Штогрін був першим на добиванні після пострілу Сухоручка і чергового сейву Кліщука. 4:0.

Чорноморець (Одеса) — Кристал (Херсон) — 4:0

Голи: Путря, 2 (пен.), Брагару, 35, Козак 52, Штогрін, 87

Чорноморець (старт): Паламарчук, Путря, Мартиненко, Горопевшек, Долгов, Кравченко, Вачіберадзе, Брагару, Авагімян, Козак, Ковбаса. Запасні: Варакута, Зубейко, Бодня, Мащенко, Якимів, Сухоручко, Яловенко, Штогрін. Головний тренер: Олексій Антонов.

Кристал (старт): Кліщук, Лаптєв, Сениця, Кіричук, Максименко, Дмитренко, Шмат, Цибульський, Тарасенко, Головкін, Тітієвський. Запасні: Солдатенко, Крутін, Клюєв, Плечій, Гогітідзе, Біденко, Катєлін, Логінов. Головний тренер: Вадим Євтушенко.