Херсонський “Кристал” на виїзді програв “Волині”

11 Квітня 2021 17:45

Доля зустрічі вирішилась після двох “стандартів”.

Для обох команд вкрай важливо було не втратити пункти у очному протистоянні – Волинь невдало виступала у попередніх турах, а херсонці і зовсім з кінця жовтня не знають смаку звитяг у чемпіонаті країни.

Втім, протистояння на стадіоні “Авангард” вийшло мало-моментним. Перевагу у володінні м’ячем захопили гравці команди Василя Сачка, у відповідь Кристал без травмованого Тарасенка намагався надати своїм атакам шарм швидких контрнаступів.

За першу половину гри слід згадати лише один гарний момент – він, власне, і завершився голом. Навіс зі штрафного виграв Приндета і прокинув до Оринчака, а хавбек опинився найбільш прудким у воротарській Кристалу – 1:0.

По перерві гості ще більше віддали ініціативу супернику, який створив декілька небезпечних моментів поблизу воріт Кліщука. В одному з них голкіперу допоміг каркас воріт, а у іншому Максименко привіз пенальті, сфоливши у боротьбі з Протасовим. Хагназарі пробив чітко по центру – 2:0.


Волинь (Луцьк) – Кристал (Херсон) – 2:0

Голи: Оринчак, 32, Хагназарі, 63, з пенальті.

Волинь (старт): Леванідов, Сімінін, Цюпа, Приндета, Мартинюк, Чачуа, Приймак, Протасов, Хагназарі, Климець, Оринчак. Запасні: Неділько, Коломоєць, Ляшенко, Войтіховський, Шарпар, Кобзар, Теслюк, Кристін. Головний тренер: Василь Сачко.

Кристал (старт): Кліщук, Максименко, Логінов, Сєниця, Лаптєв, Сорокин, Дмитренко, Ходаковський, Вакуленко, Катєлін, Тітієвський. Запасні: Солдатенко, Плечій, Шмат, Крутін, Біденко, Головкін, Клюв. Головний тренер: Вадим Евтушенко.