Новокаховська «Енергія» зазнала поразки від сімферопольської «Таврії»

5 Квітня 2021 14:25

3 квітня в рамках 15-го туру Другої ліги Чемпіонату України з футболу на стадіоні «Мар’янівка» відбулась зустріч двох команд, які представляють в групі Б Херсонщину — сімферопольська «Таврія» та новокаховська «Енергія».

Гра закінчилась з рахунком 3:1 на користь хазяїв поля, повідомляє Online Нова Каховка.

Після впевненої перемоги в попередньому турі енергетиків над командою «Миколаїв-2» з рахунком 3:0, новокахоховські вболівальники були налаштовані на чергову перемогу своїх улюбленців. Але не так сталося, як гадалося…

Щоправда, новокаховчани в першому таймі показали досить агресувну та наступальну гру, яка принесла свої результати. Щойно розпочалася гра, як на лівому фланзі атаки Микола Хименюк увірвався у штрафний майданчик господарів, де його зніс Олександр Шевченко. Арбітр призначив 11-метровий штрафний удар, який успішно реалізував Вадим Россохатий.

Після цього енергетики продовжили тиск на ворота таврійців, але більшого в першому таймі зробити не змогли. Хоча були небезпечні моменти і біля воріт гостей.

Але все змінилося у другому таймі, коли на його початку новокаховський гравець Владислав Жавко отримав пряму «червону» картку. А вже на 52-й хвилині гри таврійці зрівняли рахунок. Красивим ударом під дальню стійку відзначився Іван Гура.

Розгубленість енергетиків призвела вже через три хвилини до чергового гола в свої ворота. Цього разу з передачі Сергія Чеботаєва відзначився Олексій Бойко.

«Енергія» так і не змогла перебудувати свою гру у меншості, чим вміло скористалися гравці «Таврії». На 67-й хвилині Максим Богданов встановлює остаточний рахунок в матчі 3:1.

Та на цьому негаразди в грі енергетиків не завершились. Під кінець зустрічі рефері вилучає з поля 17-річного Івана Кірієнка, який явно підводить свою команду і лишає її догравати у дев’ятьох. Після цього очікувати якихось позитивних змін у грі новокаховчан не доводилось. В підсумку прикра поразка…

Після цього туру становище команд в турнірній таблиці особливо не змінилося. «Таврія» з 24 очками лишилась на 4-й позиції, «Енергія» із 17-ма — на 5-й.

Заголовне фото: tavriya.com.ua