Херсонський “Кристал” на виїзді мінімально програв “Металісту 1925”

1 Квітня 2021 16:25

Долю зустрічі вирішив пенальті у середині першого тайму.

Як і у минулому турі, херсонці не змогли розраховувати на капітана Тарасенко. Крім того, ротація відбулась у центрі оборони, де Логінов замінив Кіричука.

Утім, що стосується ігрових та гольових моментів, все розпочалось на сьомій хвилині після пострілу Кольцова з-за штрафної Кліщука. Ще один удар прийшовся до рук кіпера Кристала – це пробивав Савін.

Далі ще декілька моментів не реалізували Пономар, Кольцов, В. Дмитренко. Господарям ледве не “допоміг” Кліщук, який вкинув м’яча прямо на Дмитренка, але гравець М-1925 не переграв воротаря з близької відстані.

Ще за хвилину Смірнов збив Савіна у власній штрафній. Кліщук потягнув постріл Батюшина, але на добиванні хавбек господарів випередив усіх – 1:0.

По перерві М-1925 створив ще кілька моментів (Кольцов, Савін) та запам’ятався серією кутових. Що ж до херсонців, то єдиний і справжній гольовий момент виник після кутового, коли у ближній кут пробивав Біденко, але вперше в гру вступив Сидоренко.

Харків’яни у компенсований час могли збільшити різницю у рахунку, проте Блажко і Холод не реалізували свої шанси. Тому – 1:0. Мінімальна поразка Кристала у 19-му турі Першої ліги.

Металіст 1925 – Кристал – 1:0 (1:0)
Гол: Батюшин, 41

Металіст 1925: Сидоренко, Жичиков, Ткачук, Шершень, Западня, Кольцов (к), Савін (Голодюк 80), Криськів, Батюшин (Холод 83), Дмитренко В., Пономар (Блажко 87). Запас: Коваленко М., Дьяков, Пець, Коваленко І., Цвіренко, Резепов, Ндукве, Савіцький. Головний тренер – Валерій Кривенцов.

Кристал: Кліщук, Лаптєв, Логінов, Максименко, Смірнов (Плечій 43), Сорокін (к) (Тітієвський 82), Дмитренко О., Ходаковський Біденко 87), Головкін (Вакуленко 57), Кателін (Клюєв 46). Запас: Солдатенко, Гогітідзе, Кіричук. Головний тренер – Вадим Євтушенко.

На 41-й хвилині Батюшин “Металіст 1925” не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Батюшин 34 – Дмитренко О. 28, Лаптєв 31, Клюєв 69, Тітієвський 85.