Цюрупинська міськрада не стоїть осторонь проблем військкомату

15 листопадаа 2014 16:32

Flag_of_UkraineМіський голова Василь Плотніков та депутати Цюрупинської міської ради надали фінансову допомогу Цюрупинському районному військовому комісаріату.

До Цюрупинської міськради звернувся військовий комісар Цюрупинського районного військового комісаріату підполковник Сергій Панасюк з проханням посприяти у вирішенні питання з надання допомоги у придбанні транспортного засобу.

Як зазначив Панасюк, транспортний засіб необхідний для оперативних та мобільних дій, а також вирішення питань у зоні антитерористичної операції. Зокрема, автомобіль безпосередньо використовуватиметься для виконання завдань Цюрупинським районним військовим комісаріатом на території міста і району, для матеріального та технічного забезпечення підрозділу охорони, який дислокується на території Цюрупинська.

Відгукнувшись на прохання, спільними зусиллями міського голови Василя Плотнікова, першого заступника міського голови Юрія Карпухіна і депутатів Цюрупинської міської ради протягом доби було зібрано 17 тисяч гривень.

Кошти були передані на потреби Цюрупинського районного військового комісаріату.