У Херсонській міській раді досі не утворено коаліції

4 Грудня 2020 06:44

У Херсонській міськраді не можуть сформувати коаліцію. За інформацією наших джерел, в депутатському корпусі досі не сформовані пропозиції щодо утворення складів постійних комісій. Окрім цього, немає підтримки кандидатур на посади секретаря міськради, заступників міського голови та членів виконавчого комітету.

Наразі достеменно відомі плани очільника Херсона Ігоря Колихаєва щодо заступників. Світлана Чепіга — кандидат на посаду заступника з питань соціальної політики, Владислав Кондратов — з питань житлово-комунального господарства, Оксана Рукавішнікова — питання фінансів та бюджету. Наразі всі вони займають посади радників міського голови. Варто зазначити, що всі згадані особи на місцевих виборах балотувалися від партії Колихаєва “Нам тут жити”.

Нагадаємо, що “кадрові” проекти рішень винесені на розгляд другої сесії міськради, пленарне засідання якої призначено на 11 грудня. За словами нашого співрозмовника, депутати нової каденції готові підтримати лише надання Ігорю Колихаєву рангу посадової особи місцевого самоврядування. За інші питання жодна з фракцій поки не готові голосувати.

Мій Херсон