Шевченко: всі хлопці налаштовані по-бойовому на матч з Швейцарією, ніякої паніки немає

17 листопадаа 2020 11:48

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав прес-конференцію напередодні матчу Ліги націй з Швейцарією.

«Ми довизвали трьох футболістів з розташування молодіжної збірної України. Зробили такий вибір тому, що знали, що ці гравці проходять збір і здали негативні тести на коронавірус. Загалом що стосується атмосфери в команді, вона цілком нормальна. Всі хлопці налаштовані по-бойовому, ніякої паніки немає. Щодо того, хто більше заслуговує залишитися в Лізі А на наступний сезон, я вважаю, що обидві збірні: і Україна, і Швейцарія, гідні цього права.

Також зауважу, що ми поважаємо правила, які діють в країні нашого перебування. Тому, якщо представники місцевої влади призначать нові тести на коронавірус, ми пройдемо їх завтра.

Ми ще чекаємо результати повторних тестів, зроблених сьогодні.  Якщо у нас буде достатня кількість футболістів, щоб вийти на поле, то ми будемо грати. Подивимося, які результати тестів, гравці в строю, і тоді вже будемо визначатися зі складом. Я знаю, що ми граємо проти сильної команди.  Постараємося виставити максимально бойовий склад», – цитує Андрія Шевченко редакція сайту Metaratings.

Матч Швейцарія – Україна відбудеться 17 листопада.  Початок зустрічі о 21:45.