Херсонський “Кристал” на виїзді мінімально програв “Кремню”

16 листопадаа 2020 08:46

Херсонці зіграли без головного тренера та семи гравців, які хворі коронавірусом.

Кристал у матчі не зміг розраховувати відразу на сім гравців – через коронавірус гру пропустили голкіпер Ярослав Герасименко, захисники Михайло Лаптєв і Станіслав Сухіна, хавбеки Володимир Кучер, Владислав Бородай, форварди Андрій Барладим і Владислав Клюєв. Також напередодні гри травмувався і центрбек Микола Жовтюк.

Відзначимо, що в старті з’явились Валерій Восконян, Дмитро Бондаренко, Віктор Мартян, а також Владислав Барський. А сама гра подарувала багато цікавих моментів.

Кремінь свою першу атаку “відзначив” Сорокіним – хавбек прицільно стріляв зі штрафного, але на місці був Валерій Восконян. Станіслав перевірив пильність кіпера з гри, проте сам не влучив у ствір. Ще раз Валерій вступив у гру після гарного удару від Островського. У відповідь свій чудовий момент загубив Мартян, який невдало пробив з 13-ти метрів.

Після перерви команди обмінялись гострими шансами. Семенина видав неймовірний пас на Мартяна, але Віктор не переграв Данковича, якому судилось стати героєм гри. На 70-й хвилині Кривенко привіз пенальті у власні ворота – у минулому турі Семенина з “точки” запустив сферу над воротами, а сьогодні вже не зумів забиви Іван Гливий, який не переграв Данковича.

Розплата прийшлась за декілька хвилин. Галата скинув м’яча під удар Кривенко, а Олександр з гострого кута пробив повз Восконяна – 1:0. Фінальний штурм навіть після вилучення Кривенко не дав Кристалу взяти бодай очко – поразка херсонців у 13-му турі Першої ліги.

Кремінь – Кристал – 1:0 (0:0)
Гол: Кривенко, 75

Вилучення: Кривенко, 90+2

На 70-й хвилині Гливий не реалізував пенальті (воротар)