За підтримки МФК “Кристал” відбувся дитячий турнір з футболу

11 Лютого 2019 08:01

2 та 3 лютого за підтримки МФК Кристал та Управління молоді та спорту Херсонської міської ради відбувся вже традиційний дитячий турнір з футболу на Кубок міського голови міста Херсона серед команд 2012-2013 р.н.

Турнір пройшов в оновленому спортивному залі ХМСК “Кристал” де базується дитячо-юнацька школа «Херсон». Учасниками змагання стали вихованці саме цієї школи, а також команда “Колос” з Чорнобаївки. Загальна чисельність учасників склала 60 чоловік.

Родзинкою нинішнього спортивного свята став дружній матч між командою батьків маленьких спортсменів та командою міської ради, що завершився з нічийним рахунком 6:6В урочистому відкритті турніру взяв участь міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Футболісти МФК Кристал Херсон у повному складі відвідали церемонію нагородження переможців, а капітан команди Сергій Цой у привітальній промові зазначив, що у Кристалі вже чекають юних вихованців ДЮСШ “Херсон” аби передати їм футбольну естафету. Також усі учасники турніру отримали від клубу солодкі призи та пам’ятні календарі.