Херсонський «Дніпро» на виїзді в суху переграв «Динамо»

15 Січня 2019 11:50

Черговий шатаут оформив воротар «Дніпра» Олег Петров

29-й тур Української хокейної ліги – Парі-Матч продовжився в Харкові, де місцеве «Динамо» приймало на своєму льоду лідера першості – херсонський «Дніпро».

Активніше поєдинок розпочали гості, які по всій видимості зробили ставку на швидкий гол. В одному з моментів стійка воріт врятувала Тимура Мамедова від пропущеного кидка. Але захист «динамівців» витримав натиск суперників і ближче до середини періоду відсунула гру від своїх володінь. Перші 20 хвилин так і завершилися з нулями на табло.

Зате спрацювала ставка херсонців на старті другого періоду. Микита Коваленко виявився на ударній позиції і розстріляв кіпера суперників – 0:1. Для форварда це десята шайба в чемпіонаті. Забитий гол розігнав підопічних Дмитра Підгурського, які повністю контролювали хід гри. Вдруге «Дніпро» засмутив противника під кінець періоду – в більшості відзначився Микола Коляда.

У заключному ігровому відрізку харків’яни намагалися хоча б розмочити рахунок, але занадто впевнено діяв захист клубу з Херсона на чолі їх голкіпера. У деяких епізодах нападаючим господарів відверто не щастило, адже кілька вірних моментів вони мали. Коли підопічні Кулікова пішли всією командою на штурм, але нарвалися на швидкий випад лідерів – Іван Золотухін закинув третю шайбу для свого колективу.

В результаті херсонці відвозять з Харкова чергові три бали, а Олег Петров вкотре залишає свої ворота на замку.

МХК «Динамо» – «Дніпро» 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

Шайби: 0:1 Коваленко (Афанасьєв, Ромащенко), 20:31. 0:2 Коляда (Білоусов, Бондаренко – більш.), 38:22. 0:3 Золотухін (Декало, Коляда), 58:32.

МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко); Забулонов – Бабчук, Наливайко – Скрипець, Лісін – Піддубний, Шматько – Скребела; Худяков – Максименко (А) – Кобіков (А), Чердак (К) – Новиков – Олійник, Сиротенко – Халін – Пойманов, Колядинський – Праведний – Геворкян.

«Дніпро»: Петров (Сулютін); Декало – Белоусов, Афанасьєв – Кругляков, Шулешов – Пугачов, Будько -; Янішевський (А) – Коляда (К) – Золотухін, Бондаренко – Ромащенко – Коваленко, Матвієнко – Жвачкін – Макарицький, Тимченко – Брага – Целогородцев.

Джерело: Сайт УХЛ