Громадська рада підтримує кандидатуру Михайла Линецького на посаду заступника міського голови

9 Лютого 2018 11:32

Члени Громадської ради при міському голові прийняли рішення підтримати кандидатуру Михайла Линецького на посаду заступника міського голови.

Оскільки, більша частина засідання ГР була присвячена презентації моніторингу депутатських звітів, туди були запрошені і самі депутати. Прийшли Віталій Богданов (фракція «УКРОП»), Оксана Дьякова (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) і власне Михайло Линецький, у якого, до речі, за результатами моніторингу, один з кращих звітів.

Після того, як результати моніторингу були озвучені, Михайло Линецький повідомив, що на наступній сесії міськради планується питання про призначення його заступником міського голови (відповідального за гуманітарну сферу) і вирішив докладніше розповісти про себе громадськості.

Так, за словами депутата, він має три вищі освіти, в тому числі навчався за кордоном, вів підприємницьку діяльність, довгий час був членом партії «Батьківщина» і вже має досвід роботи з Володимиром Миколаєнко. В органах самоврядування ще не працював, але недоліком це не вважає.

Після доповіді депутата від членів Громадської ради надійшла пропозиція підтримати кандидатуру Михайла Линецького на посаду, яку одноголосно підтримали всі члени ГР. Рекомендація буде передана міському голові.

За матеріалами сайту “Політична Херсонщина”