У суботу відбудеться зустріч херсонських майстрів слова “Поетична шафа”

8 листопадаа 2017 11:41

Любі друзі! Будні виснажують тяжкою роботою? Нерви, емоційні переживання, втома? Хочеться на вихідних відпочити від всього світу, набратися нових сил та зарядитись позитивною енергією? Тоді Вам просто необхідно завітати на поетично-музичний вечір “Поетична шафа”!)

Тож, поети, прозаїки, музиканти, співаки та просто ті, хто полюбляє весело та з користю проводи вихідні!) Чекаємо на Вас на зустрічі херсонських майстрів слова “Поетична шафа”!)

Традиційно захід проходитиме у форматі «вільний мікрофон». Всі бажаючі зможуть прочитати улюблені поетичні чи прозові рядки. Можна готувати не тільки свої, а й рядки інших письменників.

Любите театр і пишете поезію або прозу? Тоді Вам точно за адресою! Адже щомісяця на “Шафі” проходить творчий батл! Записатись до нього можна, звернувшись до організаторів у соц. мережах або за телефоном (050)-768-08-89. Набір учасників розпочато! Тож, не баріться!

Ніколи не писали? Що ж, у Вас буде чудова можливість спробувати! На “Поетичній шафі” Муза приходить до кожного! Особливо, до претендентів на звання “Поета місяця” – конкурсу експромтів. Нагадаємо, що фото “Поета листопада” висітиме у “Royal Gold” протягом наступного місяця. Фото ж “Поета жовтня” досі можна побачити у “Ван Бак$”.

Окрім того, буде й колективна творчість – “безкінечний вірш”.

Не обійдеться на “Поетичній шафі” і без творчих виставок. До речі, розпочинаємо новий набір до виставки “Підвішених рядків”! Як відомо, працює вона за принципом буккросингу, тобто, кожен бажаючий може взяти собі будь-який з прозових або поетичних творів сучасних письменників. Таким чином, рядки наших авторів “подорожуватимуть” містом і, сподіваємось, “вийдуть” ще й за його межі.

Тож, вельмишановні поети та прозаїки, приносьте 11 листопада свої твори! Набір розпочато!)

Приходьте самі та беріть з собою друзів! На вас чекатимуть проза, поезія, жива музика, незвичні виставки, “скринька побажань” та ще багато цікавого!

Захід проходить за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ» та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

До зустрічі на “Поетичній шафі”!)