МФК «Продексім» підписав бразильця

4 листопадаа 2017 11:30

28-річний Caetano De Abreu Madson приїхав в херсонський клуб з Бразилії. Мадсон грав в чемпіонаті своєї країни, а зараз став легіонером херсонського клубу. Його ігровий номер – 28, як і в бразильському клубі.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Екстра-ліги українського футзалу ряди «мельників» поповнили два легіонера-бразильця Ронін і Фумаса, а також три українських гравця, серед яких Богдан Свиридов, Микита Шпигарь і Юрій Савенко.

Для довідки: 12 квітня 2014 року він виграв Кубок Бразилії з командою Crateús. Далі в цьому ж році підписав контракт з Umuarama Futsal, зіграв 17 матчів, забив 6 м’ячів, але отримав травму, і змушений був відновлюватися 8 місяців.

Повернувся після травми в 2015 році, і до кінця року провів за Umuarama Futsal 48 матчів, забив 13 м’ячів. Наприкінці 2015 року виїхав на Мальту, в клуб «Хамрун Спартанс», де пробув півроку, і червні 2016 року повернувся до Umuarama Futsal. На самому початку 2017 року підписав контракт з Asif Ibiruba. Мав короткострокові контракти з клубами Qatar Sport Club (Катар), Sripatum / Sisaket (Таїланд).