Херсонський “Кристал” переміг “Таврію-Скіф”

30 Жовтня 2017 11:30

МФК Кристал Херсон – Тарвія-Скіф Роздол 2:1 (0:1)
Голи: Барладим, 64, Михайлов, 79, Хомутов, 7
Кристал: Крюков, Цой, Барладим, Гливий (Михайлов, 69), Брижчук (Черкашенко, 89), Карась, Лаптєв, Кривошейкін (Савін,66), Петришин (Головкін, 60) , Доброхотов (Хлопков,75), Назаренко.
Запасні: Чакляров, Магомедов.
Таврія-Скіф: Жук (Горовой, 46), Ленський, Кривий, Невмивака, Акчурін, Семененко (Соколов,71), Трусько (Лукашев, 74), Акопян, Хомутов, Скороходов, Жигалов.
Запасні: Бриль, Кійко, Корешков, Лукашев, Малюк, Соколов.
Попередження: Брижчук, 88, Невмивака, 76, Акопян, 83.

Матчем проти Таврії-Скіф херсонський Кристал одночасно відкривав для себе друге коло аматорського Чемпіонату України  та закивав офіційний сезон у 2017 році.

Вже на 7 хвилині гості заробили право на штрафний удар з правого флангу, який завершився взяттям воріт Крюкова. Петришин не втримав Хомутова і той головою відкрив рахунок – 0:1.

Протягом всієї гри небезпека у воріт Кристала виникала в основному при виконанні футболістами Таврії-Скіф стандартних положень, оскільки вони мали  значну перевагу у зрості. Наші футболісти традиційно намагалися контролювати м’яч та робили ставку  на швидкість. Гості у першому таймі вміло занижували темп, та економили сили. Все ж у Барладима ще до перерви  був шанс зрівняти рахунок, але Андрій не зміг переграти голкіпера.

У другому таймі Кристал став діяти більш активно, але до реальних загроз у воріт суперника справа доходила рідко. Аж доки в одній з атак Доброхотов зробив навіс у штрафний майданчик Таврії-Скіф де захисник і голкіпер не порозумілися між собою. В результаті м’яч опинився у Барладима, який переправив його у порожні ворота – 1:1.

На заключну частину другого тайму тренерський штаб Кристала випустив свіжих футболістів. Замість Гливого на поле вийшов Михайлов, а замість Петришина – Головкін. Зрештою саме ці футболісти й організували переможний гол. Стрімку контратаку розпочав Брижчук. Антон віддав передачу на Барладима, той в свою чергу переадресував на Головкіна, який з лівого флангу прострілив на дальню штангу. Олександр Михайлов був точним – 2:1.

Кристал перемагає та піднімається на третю сходинку турнірної таблиці. Чи залишиться наша команда у першій трійці буде також залежати від результатів наших суперників. Криворізький Гірник 29 жовтня грає у Первомайську проти місцевого МФК, а запорізький 5 листопада Металург вдома приймає маріупольський Яруд. Гірник та Металург  маюсь наразі по 13  очок, у Кристала після перемоги над Таврією –Скіф 16 очок.