Херсонський «Кристал» провів перший матч у Чемпіонаті України серед аматорів

6 Серпня 2017 11:55

Херсонський «Кристал» провів першу зустріч у рамках Чемпіонату України серед  аматорських команд. Нашим суперником була досвідчена команда «Таврія-Скіф», діючий чемпіон Запорізької області  та срібний призер Чемпіонату ААФУ у другій групі минулого сезону.

З перших хвилин господарі поля намагалися заволодіти ініціативою та взяти під контроль хід зустрічі, проте кристалівці не дали їм цього зробити. Пресинг та високі швидкості запропоновані нашими гравцями призвели до того, що на 21 хвилині Іван Гливий відкрив рахунок. Після забитого м’яча Кристал продовжував гостро атакувати, і у кінці тайму Брижчук мав чудову нагоду подвоїти перевагу своєї команди,але на заваді став голкіпер господарів.

Перший тайм  так і залишився за «Кристалом» 0:1.

На другий тайм Таврія-Скіф вийшла налаштована більш рішучо, і відігралася завдяки подачі кутового і перевазі своїх гравців у зрості. Удар головою і м’яч вдарившись у стійку залетів у ворота Чаклярова. Далі гра була приблизно рівною без особливо гострих моментів аж доки знову своє слово не сказав Гливий. У затяжній атаці «Кристала» Іван опинився у потрібному місці й у потрібний час і вигравши підбирання оформив дубль. Йшла 78 хвилина зустрічі. А вже на 80 господарі поля знову відігралися і знову м’яч залетів до воріт херсонців від стійки – 2:2

Таврия-Скіф (Раздол) — Кристал (Херсон) 2:2 (0:1)

Голы: Гливий 21, Т-С 55, Гливий 78, Т-С 80.