Кожен продукт потребує правильного приготування, щоб наситити організм корисними речовинами.
Портал Terrawoman розкриває секрети трьох продуктів, які є майже на кожній кухні.
Броколі
У броколі містяться речовини, які вбивають ракові клітини. Але при варінні частина корисних елементів безповоротно зникає. Тому ніякого варіння, тушкування і запікання. Цей овоч потрібно готували лише на пару.
Чорний чай з молоком
Не додавайте до чорного чаю жирне молоко. Як показують дослідження, катехіни чаю, які корисні для серцево-судинної системи, втрачають свою активність через контакт з молочним білком.
Помідори
Усі знають, що в помідорах міститься лікопин – антиоксидант, який дуже корисний для профілактики атеросклерозу і захисту судин від руйнування. Але щоб отримати його в максимальній кількості, томати треба зварити, посмажити або запекти.