Скільки в Херсоні коштує відправити дитину в табір?

26 Травня 2017 11:50

З 29 травня в Херсоні почнуть свою роботу пришкільні табори відпочинку, повідомляє прес-служба міської ради.

У літній період планується забезпечити функціонування 49 пришкільних (на базі загальноосвітніх навчальних закладів) та 3 міських таборів відпочинку(на базі позашкільних навчальних закладів): “Сонечко”  (Херсонський Центр позашкільної роботи); “Юнга” (Херсонський дитячий оздоровчий центр “Юнга”), “Альтаїр”(військово-патріотичного спрямування) (Херсонський міський міжшкільного навчально-виробничий комбінат).

Вартість 3-разового харчування у пришкільних таборах складає 64,42 грн. на день (за 14 днів – 901,85 грн.).  Для дітей молодшої школи організовано денний сон.

При школах функціонуватимуть загони праці та відпочинку з одноразовим харчуванням – 34,36 грн./день.

На базі пришкільних таборів (в основному спеціалізованих шкіл) планується організувати роботу 15 мовних загонів та 11 загонів з вивченням японської культури, у яких учні будуть удосконалювати розмовну мову, культуру інших країн та поєднувати навчання із захоплюючим відпочинком.

У міських таборах відпочинку “Сонечко”, “Юнга”, “Альтаїр” вартість харчування на день складає 43,06 грн. (на 14 днів – 602,82 грн.). Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки,  – харчування за рахунок бюджету в межах лімітних призначень.