У Херсоні презентують проекти та заходи з енергозбереження для типових житлових будинків

20 Квітня 2017 15:40

21 квітня 2017 року о 13:00 у малому залі виконавчого комітету Херсонської міської ради (Ушакова, 37) німецькими фахівцями-представниками Ініціативи «Житлове господарство у Східній Європі» (ІВО) спільно  з  КП «Херсонська енергосервісна компанія» буде проведена зустріч з керуючими ОСББ житлових будинків м. Херсона типової серії 1-464 (п’ятиповерхові хрущовки).

В рамках проекту «Німецько-українські енергоефективні будинки» німецькими фахівцями буде представлена енергетична концепція на прикладі житлового будинку серії 1-464 з м Рівне. Дана концепція включає доцільні енергозберігаючі заходи і оцінку їх витрат.

З метою формування міської програми співфінансування комунальним підприємством «Херсонська енергосервісна компанія» буде проведено презентацію проектів та заходів з енергозбереження для типових житлових будинків серії 1-464 .

Для формування міської програми спів фінансування енергоефективних заходів, ОСББ та управляючим компаніям  пропонується заповнити опитувальний лист на сайті http://xesko.com.ua/reg/