Тренер херсонського «Кристала» – про перемогу над «Металургом»

26 Липня 2016 16:41
fckristal.com

fckristal.com

 Передусім, я дякую футболістам за цей матч. Він видався дуже складним, тому перемога була вкрай важливою. Ми здобули її, проявивши характер і майстерність. Окремо дякую нашим уболівальникам, які прийшли підтримати нас у першому матчі. Думаю, вони не були розчаровані. Ми стараємось для них, хочемо грати у видовищний футбол, адже мріємо, щоб на «Кристал» збирався повен стадіон.
Щодо гри в цілому, то перший тур завжди важливий для команди. Тим паче, це був домашній матч. У першому таймі була приблизно рівна гра. Хлопці знизили швидкості, намагаючись розіграти «лишнього». У перерві ми зробили ряд підказок і у другому таймі перелаштували гру. Так, пропустили необов’язковий гол, але швидко забили другий гол і показали, що команда стала сильнішою, мотивованішою, ніж у минулому році.

– «Металург» чимось здивував?

– Ми серйозно готувалися до суперника. Новачки – це завжди «темні конячки», від яких не знаєш чого очікувати. Але у нас був відеоматеріал з їх кубкового матчу проти «Жемчужини». Ми розібрали їх гру. «Металург» відновлюється після кризи. Це не та команда і бренд, який був раніше, але ми серйозно поставились до команди. Там є хороші футболісти, яких я хотів бачити в своїй команді. Той же Олександр Батраченко, який раніше грав на високому рівні під моїм керівництвом в «Енергії». Ми добре готувалися. Тому раді цій перемозі.

– Як оціните дію новачків «Кристала»?

– Їм потрібен певний час, щоб адаптуватися, відчути, що це їх рідні стіни, рідний стадіон. Адаптація ще триває і нам треба розкривати їх потенціал. Але по першому матчу я дуже позитивно оцінюю їх дії.

ФК «Кристал»