Молода студентка ХДАУ презентувала свою поетичну збірку

8 Червня 2016 15:06

20160601-226 травня у Херсонському державному аграрному університеті відбулася презентація першої поетичної збірки студентки III курсу II групи економічного факультету Альони Мовчан «Економіка любові».

На захід завітали ректор ХДАУ Базалій В.В., перший проректор Яремко Ю.І., декан економічного факультету Савченко О.Г., голова Херсонського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка, поет, член Національної Спілки Письменників України Олег Олексюк, художник Олександр Тепляков. Також були викладачі університету, представники школи №55, журналісти, громадські діячі, студенти, працівники бібліотек ім. Гончара, ім. Лавреньова, №10 та бібліотеки ХДАУ.

Збірка складається із двох розділів – «Лірика, кохання й інші дива» та «Перипетії студентського життя» і містить у собі 49 поезій. У  ній є вірші, які дають базу для творення нової держави, оспівують любов до рідної землі, до родинних оберегів, до рідної Альма-Матер, а також до всього, що оточує і зворушує душу і серце автора.