У Херсоні відбудеться фестиваль «кРок у майбутнє»

25 Квітня 2016 08:55
Фото Івана Антипенка

Фото Івана Антипенка

Популярний міжнародний рок-фест заплановано на 17 червня. Після завершення III Балтійсько-Чорноморського економічного форуму херсонців і гостей міста запрошують на набережну парку Слави. Тут виступлять дев’ять рок-гуртів із восьми країн Європи: Швеції, Італії, Угорщини, Білорусі, Норвегії, України та інших. Серед запрошених — колективи Sirenia, Weesp, Pavic, Grimoff.

За словами організатора фестивалю Володимира Макухи, підготовка триває успішно. «Головні виконавці уже мають квитки на літаки до України, — розповідає Володимир. — Традиційно міська влада допомагає нам із технічною частиною: правопорядок, транспорт, електрика, сцена, звук тощо. Ми беремо на себе витрати з перевезення, проживання і гонорарів виконавців. Цього року нам дуже допомагають закордонні концертні агенції, зокрема з Італії, які вирішують питання переїзду деяких гуртів. Вони поважають наш фестиваль, вважають його важливою подією в популяризації рок-музики».

Володимир Макуха зазначає, що «кРок у майбутнє» спеціально проводять після завершення Балтійсько-Чорноморського форуму, щоби привернути увагу потенційних іноземних інвесторів, гостей форуму, показати, що в Херсон їдуть відомі в усьому світі виконавці, що тут сприятливий не тільки географічний, а й економічний клімат.

Іван АНТИПЕНКО, «День»