В рамках Дня міста пройде благодійна акція

10 Вересня 2014 12:52

brifing_thumbnail_2В обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбувся брифінг заступника міського голови Сергія Черевка, директора театру Олександра Книги, керівника команди КВН «Дикий молодняк» Нахмета Ісмаілова з питань проведення в рамках Дня міста молодіжної благодійної акції по збору коштів для дітей, які вимушено переїхали до нашого міста з зони проведення АТО.

«16 вересня відбудеться концертна програма за участі молодих херсонських гумористів. Це цікавий захід із глибоким змістовим навантаженням – допомога сім’ям, які через сумні події, які зараз, на жаль, відбуваються в нашій державі, приїхали до Херсона. Багато хто з них із дітьми, – сказав заступник міського голови Сергій Черевко. – Наразі місто вирішує чимало соціально-гуманітарних завдань, які виникли неочікувано і кошти на які не передбачались. Міська влада знаходить певний фінансовий ресурс для підтримки таких родин, однак важко переоцінити обсяг і міру волонтерської, благодійної допомоги, яку надають Люди нашого краю. Приємно вражає, що левову частину цієї допомоги надають представники молодого покоління», – наголосив Сергій Черевко.

 

Ініціатором концерту 16 вересня стала команда КВК «Дикий молодняк». Підтримали проект міська влада і Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша.

Концерт містить у собі міні-історії з повсякденного життя, які будуть близькі кожному глядачеві, вигадані персонажі та ситуації.

Захід розрахований на 1,5-2 години. Вартість білетів від 20 грн. Білети можна придбати в касі театру, або замовити за телефоном 050 962 83 53.  

Наприкінці оголосять суму благодійного збору.

 

Команда «Дикий молодняк» – це переможці телевізійного Всеукраїнського проекту «Розсміши коміка» на телеканалі «1+1», резиденти та двічі володарі головного призу в проекті «Бійцівський клуб» тощо.