В Херсоні заборонено застосовувати піротехнічні вироби

31 Серпня 2014 07:07

ispolkom_29_08_14_thumbnailМіський голова Володимир Миколаєнко підписав рішення виконкому  «Про заборону застосування піротехнічних виробів на території міста».

З метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в антитерористичній операції українцями, для забезпечення сприятливих умов для реабілітації та лікування осіб, які брали участь в антитерористичній операції, поліпшення психологічного стану мешканців міста, враховуючи неодноразові звернення громадських організацій та об’єднань, членів територіальної громади м. Херсона, депутатів міської ради виконком міської ради прийняв дане рішення.

Виконком вирішив заборонити застосування піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування,розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, а також іншим юридичним і фізичним особам в межах території м. Херсона.

Рекомендувати суб’єктам господарювання, вказаним в даному рішенні, проводити попереджувальну роботу з відвідувачами щодо недопущення застосування ними піротехнічних виробів поблизу вищезазначених об’єктів, під час проведення розважальних, урочистих та святкових заходів та відпочинку.

Управлінню споживчого ринку міської ради провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, що розташовані в межах території м. Херсона, щодо беззаперечного дотримання та виконання даного рішення.

Херсонському міському управлінню УМВС України в Херсонській області забезпечити жорсткий контроль за забороною застосування піротехнічних виробів на території міста.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого заступника міського голови Ігоря Пастуха.