Відпрацьовано питання дислокації військовослужбовців в осінньо-зимовий період на території Каланчацького і Чаплинського районів

30 Серпня 2014 18:50
8185_thumb29 серпня 2014 року, на базі Першокостянтинівської сільської ради Чаплинського району під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації – керівника апарату Сергія Тріщановича відбулася нарада з питань організації несення служби та облаштування в осінньо-зимовий період військовослужбовців Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, що розташовані на території Каланчацького і Чаплинського районів.
Під час наради обговорено та відпрацьовано питання щодо створення належних умов для несення служби військовослужбовцями на території цих районів в осінньо-зимовий період.
Так,  місцями дислокації військовослужбовців у вказаних районах визначено адміністративні будівлі навчальних закладів, організацій, підприємств та установ.
Зазначимо також, що  у нараді взяли участь голови Чаплинської та Каланчацької районних державних адміністрацій, голови сільських рад, на територіях яких розташовуються військові частини та загони прикордонників, начальники відділів ДСНС та МВС, командири військових частин і громадських формувань.