До автоперевізників Херсонщини посилюють вимоги

2 Вересня 2015 11:03
khersonlive.com

khersonlive.com

31 серпня під керівництвом голови облдержадміністрації Андрія Путілова відбулася нарада з керівниками підприємств-автоперевізників. Зокрема, як повідомляють у прес-службі Херсонської ОДА, на зустрічі обговорили стан та темпи впровадження Концепції пасажироперевезень. Одним з головних пріоритетів Концепції є встановлення системи навігації.

Так, за словами заступника голови облдержадміністрації Вадима Чабана, згідно з графіками встановлення системи навігацій на транспортних засобах, які самостійно затверджували перевізники, протягом червня 2015 року повинні були установити 29 систем навігації, в серпні – 41 систему. Беручи до уваги фактичні показники, виявилося, що станом на вересень перевізники встановили лише 13 систем навігації.

«Ви брали на себе певні зобов’язання, але, на жаль, як ми можемо бачити, їх виконано лише частково, – зауважив Вадим Чабан. – Тому у зв’язку з цим, пропоную підписати меморандум про взаємну відповідальність між облдержадміністрацією та автоперевізниками».

Голова облдержадміністрації Андрій Путілов наголосив, що наразі готується розпорядження, в якому будуть прописано головні умови конкурсу на отримання ліцензії на здійснення внутрішніх пасажироперевезень, які будуть опиратися на вимоги Концепції.