Херсонський «Кристал» вириває перемогу в останньому турі

5 Червня 2015 07:23
fckristal.com

fckristal.com

Херсонці здолали «НПГУ-Макіїввугілля» з рахунком 2:1

Херсонський «Кристал» завершив виступи в чемпіонаті другої ліги сезону 2014-2015. Підопічні Сергія Шевцова прогнозовано перемогли «НПГУ-Макіїввугілля», хоча по ходу гри поступалися супернику. Втім, проявили характер, наполегливість і наприкінці зустрічі забили переможний м’яч.

Загалом гра проходила в середньому темпі. Футболістам відверто заважала літня спека, тож високі швидкості, якщо й демонструвалися, то не надовго. Господарі володіли ініціативою протягом усієї гри. Хоча по-справжньому гострі моменти створили лише в другому таймі. До перерви можна згадати лише кілька непоганих дальніх ударів Цоя та потенційно небезпечний простріл Мартяна уздовж воріт. Гості ж взагалі Касперовича не потурбували.

fckristal.com

fckristal.com

Однак на старті другої половини матчу «НПГУ-Макіїввугілля» несподівано повів у рахунку. Атаку вдалим проходом розпочав захисник гостей, який закинув м’яча вперед на Кривого і той відзначив свою появу на полі точним ударом під поперечину. Касперович дотягнувся до м’яча кінчиками пальців, але цього було замало, аби перевести його на кутовий.

Несподіваний розвиток подій змусив тренерів «Кристала» випускати на поле Ленського. Лідер херсонців додав жвавості атакам і впевненості партнерам. Незабаром «Кристал» вирівняв ситуацію. Після навісу з лівого флангу, кіпер гостей не дотягнувся до м’яча, а на дальній стійці передачу замкнув Барладим – 1:1.

fckristal.com

fckristal.com

«Кристал» тиснув суперника до фінального свистка. Однак атакам господарів часто бракувало якісного завершення. То пас в недодачу, то зависокий навіс, то невдало розіграний стандарт. І лише в компенсований арбітром час господарі забили переможний гол. Після чергової атаки захисники суперника винесли м’яч із карної зони, але недалеко. На підборі опинився Роман Фатій і зробив те, чого так бракувало кристлівцям до цього – «смачно» і влучно пробив у верхній кут. Без шансів для Гришина.

Попри перемогу в останньому турі, «Кристал» завершує цей чемпіонат на 6 позиції у турнірній таблиці, адже стрийська «Скала» теж виграла і зберегла за собою 5 сходинку.

Дякуємо нашій команді за емоційну футбольну весну, бажаємо гарного відпочинку, продуктивних міжсезонних зборів і чекаємо нових перемог у новому сезоні!

Чемпіонат України

Друга ліга

27 тур

 «Кристал» – «НПГУ-Макіїввугілля» – 2:1 (1:0).

3 червня, м. Херсон, стадіон «Кристал», 18:00. Глядачів: 1000  

Судді: Євген Петренко (Одеса), Дмитро Запороженко (Запоріжжя), Ігор Рибченко (Запоріжжя), Дмитро Козорєзов (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Олександр Кревський (Київська обл.).

«Кристал»: Касперович, Бічевой, Масюткін (Ленський, 50), Дяченко (Чукавін, 90), Таряник (Шешеня, 46), Михайленко, Цой, Фатій, Мартян (Гливий, 70), Білоусов, Барладим.
Запасні: Чакляров, Глоданюк, Варушко.
Тренер
: Сергій ШЕВЦОВ.

«НПГУ-Макіїввугілля»: Гришин, Кобець, Шестаков, Лаптєв, Сахно (Шкребець, 46), Піркавець (Ходарченко, 73), Подколзін, Отрок, Гайдаш (Кривой, 46), Філіппов (Солтан, 46), Богданов (Морєв, 60).
Запасні: Харін, Донець.
Тренер: Сергій ЖИЦЬКИЙ.

Голи: Барладим (63), Фатій (90+2) – Кривой (48).
Попередження: Сахно (31).

ФК «Кристал»