Бійці 11-го окремого полку армійської авіації вшанували загиблих побратимів

8 Травня 2015 13:50

Вчора військовослужбовці 11-го окремого полку армійської авіації (Чорнобаївка, Херсонська область) встановили біг-борд в пам’ять про загиблих товаришів. На захід був запрошений херсонський представник Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» Михайло Линецький. Командир батальйону підполковник Ігор Зосименко запросив пана Михайла не випадково, адже відомо, що херсонське представництво Фонду вже рік тісно співпрацює з батальйоном охорони військового аеродрому. Комбат представив благодійника новобранцям, подякував йому за всебічну підтримку військовослужбовців.

DSC03126

«Я вважаю, що допомагати захисникам Батьківщини – це мій соціальний обов’язок не тільки як підприємця, але і як патріота. Я можу запевнити що співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових», – наголосив Михайло Линецький виступаючи перед солдатами.

DSC03128

Крім того, є радісна новина – у заступника командира батальйону народився син. Михайло Линецький разом з колективом мережі дитячих супермаркетів “Тралі Валі” привітали військовослужбовця подарувавши необхідні речі для новонародженого.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”

Фото Тараса Бузака