У Новій Каховці пройшов гала-концерт фестивалю-конкурсу “Оберіг”

26 Березня 2015 09:36

Вчора, 25 березня, у Новій Каховці, у приміщенні кінотеатру “Юність” відбувся гала-концерт фестивалю-конкурсу військово-патріотичної творчості “Оберіг”. Учасники та переможці міського й обласного етапів кункурсу подарували присутнім незабутні враження. Серед запрошених були  працівники комунальних підприємств, молодь міста, усі небайдужі мешканці Нової Каховки.

281

– Проведення сьогоднішнього заходу не було заплановано жодним відділом чи структурою. Та побачивши ці зусилля й зовсім не дитячу глибину проникливості, щирі почуття й емоції, я не мав права не донести цього до загалу – громади нашого міста,- зазначив, вітаючи всіх, міський голова Володимир Коваленко. – Питання миру та спокою для нас стало настільки актуальним, що колись й годі було уявити. Я ніколи не міг подумати, що болюча тема війни  повернеться до нас у реальному житті, не лише у спогадах ветеранів, традиціях, які ми із року в рік шанували та підтримували.  Сьогодні пора зрозуміти – немає нічого важливішого на землі, ніж щаслива людина, дитина та мир.

93

Як відзначають організатори, захід головним чином був присвячений захисникам Вітчизни – які воювали в роки Великої Вітчизняної та тим, хто боронить нашу свободу й незалежність сьогодні. Хвилиною мовчання усі вшанували загиблих воїнів. А завершився концерт на оптимістичній та життєствердній ноті: про мир співала малеча, яка, без сумнівів, буде жити щасливо у мирній, процвітаючій та вільній країні.

78

2110

461