Просування сайту в пошукових системах у 2022 році

2 Лютого 2022 22:31

Якщо вас цікавить розкрутка веб-представництва в пошукових системах Google та Яндекс, пропонуємо замовити послугу SEO просування сайту у Digital агентстві ADS group за доступними цінами. Для кожного проєкту фокус-команда розробляє індивідуальну стратегію просування з урахуванням даних аналізу та аудиту сайту клієнта. Ми пропонуємо прозорість, чесність та грамотний підхід до досягнення мети, поставленої перед нашими фахівцями.

SEO просування у 2022 році: що важливо?

➤ Звертаємо увагу на E-A-T. Співробітники Google відкрито заявляють, що це не фактор, який використовується в алгоритмах ранжирування. Але він використовується асесорами Google для оцінки точності алгоритмів. Тому ігнорувати його все одно небезпечно.

➤ Швидкість завантаження сторінок. Google посилено просуває Core Web Vitals і є думка, що за цим фактором скоро ранжуватимуться сайти.

➤ Оптимізація під блок відповідей. Google закриває все більше питань на собі, забираючи контент у сайтів, але не надсилаючи їм користувачів. Ті, у кого мало трафіку або їхні запити не генерують блоки відповідей, можуть і не відчувати цього. Але для окремих сайтів це смертельно.

➤ Зручність для мобільних пристроїв. Зручність користування сайтом на мобільних пристроях уже стала стандартом. Але тут схожа ситуація зі швидкістю сайту. Релевантний та цінний контент люди готові досліджувати навіть у незручному вигляді.

➤ Граматика та орфографія. Співробітники Google заявляли, що в них в алгоритмі немає перевірок граматики та орфографії. Цей фактор впливає лише опосередковано через досвід користувача на сторінці.

Підсумуємо

Отже, для якісного та довгострокового результату просування сайту в ПС потрібно враховувати та застосовувати:

  • якість контенту;
  • внутрішнє перелінкування;
  • якість зворотних посилань;
  • E-A-T;
  • оптимізацію пошукової видачі за брендом;
  • оптимізацію під блоки відповідей;
  • структуру сайту.

За більш детальною інформацією ви можете звернутися до менеджерів Digital агентства ADS group через форму зворотного зв’язку на сайті https://adsgroup.com.ua/ua або телефони в робочі години.