Верстат для тротуарної плитки від виробника «БУМ»

25 Січня 2022 22:15

При облагородженні різних територій часто застосовують тротуарну плитку. Таким чином можна перетворити будь-яку площу, тротуар, прибудинкову ділянку. Вироби відрізняються високою міцністю, довговічністю та прості у застосуванні.

Якщо ви плануєте купити верстат для виробництва тротуарної плитки, компанія БУМ до ваших послуг! Сучасний вібропрес безперечно допоможе кожному підприємцю розпочати та розширити бізнес у цьому напрямку.

Що вам знадобиться, крім верстата?

Перед тим як запустити виробництво плитки, необхідно запастись потрібним обладнанням. Вам знадобиться не тільки верстат для тротуарної плитки, суть роботи якого полягає у впливі на прес-форми з розчином двох сил, що йдуть з боку вібратора та преса. Також необхідно закупити:

  • бетонозмішувач;
  • вібростол;
  • прес форми.

Пропоноване нашою компанією обладнання виділяється серед аналогів на ринку високою якістю та простотою у використанні. Кожен товар має довгострокову гарантію. Фахівці компанії «БУМ» завжди готові надати консультацію та допомогу у виборі найбільш відповідного обладнання. Фірма пропонує найпривабливіші ціни на верстати для виготовлення тротуарної плитки в Україні та країнах ближнього зарубіжжя. Для зв’язку з менеджерами достатньо зателефонувати за одним із зазначених на сайті https://bum-vibropress.com.ua/ua телефонних номерів. Вони допоможуть з оформленням покупки та організують оперативну доставку.