Купити турбіну на авто в Centr Turbin вигідно!

13 Січня 2022 21:41

На сайті компанії ви знайдете турбонагнітач від провідних світових виробників (Garrett, BMW, Schwitzer, Holset, IHI, BorgWarner, MHI та інші). Каталог також містить інші комплектуючі, такі як картриджі, прокладки, геометрії та клапани.

Купити турбіну в каталозі https://centr-turbin.com/ua/catalog/turbiny можна в режимі онлайн, через телефон або в одному з наших сервісних центрів. Наші менеджери завжди раді надати вам безоплатну та повну консультацію.

Ціни на турбіни в Україні

Вартість нового турбокомпресора залежить від виробника, марки та моделі авто. Якщо ви не знаєте, який агрегат підійде саме вам, то скористайтесь підбором турбіни на сайті або повідомте менеджеру інформацію про авто та двигун. Під час індивідуального підбору турбокомпресора наші фахівці пропонують кілька варіантів на вибір клієнта (від бюджетного аналога до оригінального пристрою, рекомендованого виробником машини). Вартість може варіюватися від 5000 грн і вище.

Продаж та ремонт турбін із гарантією

Досвідчені та кваліфіковані майстри наших сервісних центрів готові реалізувати в стислі терміни ремонт автомобільних турбін. У разі потреби заміни силового агрегату фахівець підбере нову турбіну, що відповідає потрібним параметрам та вашому бюджету. Відповідно, можемо запропонувати турбіни на будь-який гаманець: нові заводські, якісні аналоги, а також відновлені б/у моделі.

У нас можна купити турбокомпресор для:

  • легкових автомобілів;
  • вантажних машин;
  • автобусів;
  • будівельної, дорожньої, с/г, промислової спецтехніки.

Для оперативного зв’язку з менеджерами компанії можете заповнити форму зворотного зв’язку на сайті.