Алюмінієвий плінтус: естетичність, простота монтажу та розумна вартість

29 листопадаа 2021 15:58

Алюмінієвий плінтус – це практичний і досить функціональний декоративний елемент, разом із яким ви зможете надати інтер’єру завершеного вигляду, приховуючи всілякі комунікації, розташовані всередині приміщення. Незалежно від того, яке покриття для підлоги встановлено, установка плінтуса обов’язкова. Тому дуже важливо вибрати якісні та естетичні вироби від перевіреного виробника.

Де використовується алюмінієвий плінтус?

Плінтус із алюмінію, представлений у каталозі виробника https://alucreator.com.ua/ua, застосовується:

  • У приміщеннях із підвищеною відвідуваністю. Це дозволяє застосовувати його без подальшого проведення ремонтних робіт, оскільки плінтус не піддається впливу пилу, бруду, а також дії зовні;
  • У кімнатах із підвищеною вологістю (наприклад, у ванній кімнаті, саунах);
  • У приміщеннях, де вже зроблено ремонт і потрібно вміло заховати кабель та електропроводку, а штробити стіни немає можливості. У подібній ситуації можна використовувати алюмінієвий плінтус із кабель-каналом.

Загалом плінтуси, виготовлені з алюмінію, представлені в каталозі українського виробника AluCreator, сприяють оперативному та простому монтажу практично на будь-які поверхні. Зазвичай для правильної установки алюмінієвого плінтуса достатньо лише чітко дотримуватися наявних інструкцій.

В інтернет-магазині AluCreator ви зможете купити надійний алюмінієвий плінтус на вигідних умовах. Даний інтернет-магазин плінтусів та комплектуючих надає виключно якісну продукцію власного виробництва. В асортименті ви зможете знайти алюмінієві плінтуси накладного та прихованого типу різної ширини. Також особливою популярністю останнім часом користується алюмінієвий LED плінтус, який також в асортименті представлений у нашому каталозі. Доставка товарів здійснюється в будь-яку точку України зручним для покупця способом!