Суд над колишнім мером Херсона знову перенесли (відео)

21 листопадаа 2021 07:34

Судове засідання у справі колишнього міського голови Херсона Володимира Миколаєнка знову перенесли. Причина в тому, що на судове засідання не з’явився один із його захисників Юрій Жук.

Прокурор Олексій Кудь вимагав розглянути справу з одним захисником.

“Ми бачимо об’єктивно, що виникають періодичні неявки цього захисника та іншого, що вказує на затягування розгляду цього кримінального провадження у судовому розгляді, що є не що інше, як порушення розумних строків його розгляду”, – каже прокурор.

Присутній у залі адвокат журналістам ситуацію не коментує, та у судовій залі сказав, що його колега має гостру респіраторну хворобу, що є об’єктивною причиною відсутності на засіданні.

Володимир Миколаєнко сказав, що відсутність одного із захисників порушує його право на захист. Суддя Олександр Зубов виніс рішення – перенести розгляд справи на 10 грудня.

Що відомо

  • Обвинувальний акт проти колишнього міського голови до суду направила Херсонська обласна прокуратура. За даними слідства, обвинувачений не перевірив роботи, пов’язані із виконанням умов договору про впровадження ліцензійного програмного забезпечення, затвердивши акти наданих послуг, які фактично не були виконані.

Суспільне