Херсонський “Кристал” програв в Одесі

25 Жовтня 2021 12:24

Битва аутсайдерів – так можна було назвати матч Кристала проти Реал Фарми. Обидві команди хотіли перемогти, але вдалося це саме нашим суперникам.

Матч розпочався за переваги Кристала, «зелено-сині» більше контролювали м’яч, але до гостроти біля воріт господарів справа не доходила, а от Реал Фарма свою нагоду не втратила скориставшись просто жахливою помилкою Процишина для якого цей  матч видався цілковито провальним. Все розпочалося з введення ауту на Арсенія, який невдало віддав пас назад на Кушніра, м’яч підхопив нападник господарів Гранчар з ударом якого Ковальов впорався, але на добиванні був Плачков – 1:0.

Після пропущеного голу Кристал довго не міг оговтатися й в першому таймі міг пропускати більше, але надійно зіграв наш воротар.

Втім, другий гол у ворота херсонців все ж було забито на початку другого тайму. Знову вкидання ауту, й простріл з правого флангу завершився влучним ударом Ратушняка –  2:0.

Отримавши подвійну перевагу в рахунку одесити дещо зменшили атакувальні дії, а у Кристала попереду мало що виходило. Згадується лише дуже невлучний удар Козака з вигідної позиці. Та все ж один гол відквитати вдалося. Калінін наважився на удар метрів з 25 і м’яч здається не без рикошету опинився у воротах. Остаточний рахунок матчу 2:1 на користь Реал Фарми.

Реал Фарма (Одеса) – Кристал (Херсон) 2:1 (1:0)
Голи: Плачков, 13, Ратушняк, 58, Калінін, 86

Реал Фарма: Стародубець, Онуфрак С, Новицький, Абузраа, Онуфрак Д, Ігуменов (Колесников, 46), Чоловський (Фабер, 60), Ратушняк, Опря (Вареник, 66), Гранчар (Лиховидов А, 60), Плачков.

Запасні: Нудний, Зайчек, Тишкул, Лиховидов М.

Головний тренер: Артем Рязанцев

Кристал: Ковальов, Анніч, Собко (Козак, 46), Кушнір (Гогітідзе, 62), Гаркуша (Сербінов, 79), Попчук, Процишин, Крутін, Богомол (Калінін, 68), Колесник (Ольховіков, 62), Клюєв

Запасні: Жемчужний, Корякін

Головний тренер: Юрій Куліш

Попередження: Лиховидов А, 85, Сербінов, 90+4