Херсон зайняв передостаннє місце в рейтингу комфортності міст

18 Жовтня 2021 19:38

Видання “Фокус” оприлюднило черговий рейтинг комфортності міст. Першу сходинку в ньому посів Тернопіль. А ось Херсона зайняв передостаннє місце в рейтингу, поступившись лише Маріуполю. 

За основу для складання рейтингу “Фокус” взяв результати муніципального опитування, яке зробила соціологічна група “Рейтинг” від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

“При підготовці довідок про міста редакція звертала увагу перш за все на новини, пов’язані зі станом місцевої інфраструктури. І тут можна знайти привід для оптимізму: в більшості випадків у міру сил її намагаються розвивати”, – зазначили автори рейтингу.

Серед цьогорічних досягнень Херсону “Фокус” відзначив відкриття першої черги мостопереходу. Також видання згадало про кампанію з капітального ремонту автомобільних доріг у місті. Але комісія, яка перевіряла виконання робіт, дійшла висновку, що їхня якість в деяких випадках залишає бажати кращого. А на багатьох відремонтованих ділянках нове полотно вже стало непридатним.