У Херсоні й надалі працюватимуть “нічні” маршрутки

20 Травня 2021 22:53

У міськраді відбулася зустріч в.о. заступника міського голови, радника Юрія Стельмашенка та керівництва управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку міськради із представниками ГУ Національної поліції в області і компаній-перевізників. Головними темами для обговорення стали безпека дорожнього руху, оновлення рухомого складу, а також робота громадського транспорту у вечірній час.

Так, представники Нацполіції закцентували на тому, що наразі у місті проходить Місячник безпеки дорожнього руху. Його проведення має на меті привернути уваги громадян до складної ситуації на дорогах. Завдання місячника, по великому рахунку, – нагадати херсонцям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

Разом з тим, Юрій Стельмашенко, переходячи до теми роботи міського транспорту у вечірній час зокрема, підкреслив: “Вечiрнi рейси повиннi виконуватися, автобуси мають виходити – це прямо прописано у договірних зобов’язанням міста з компаніями-перевізниками. Ми маємо надавати якісну послугу містянам”.

Начальниця управління транспортної, дорожньої інфрастурктури та зв’язку міськради Марина Віркун повідомила, що з червня у Херсоні стартує перевірка дотримання умов перевезень пасажирiв. У ході наради увагу придiлили і роботі маршрутних автобусів за напрямками Комишани, Степанiвка, Зеленiвка та Антонiвка. Перевiзники обiцяли посилити контроль за виконанням водiями розкладу руху, особливо у вечiрнiй перiод.