Новокаховська «Енергія» вдома поступилась лідеру групи харківському «Металу»

10 Травня 2021 15:23

З рахунком 1:3 на користь гостей завершився у Новій Каховці, що на Херсонщині, матч 21 туру чемпіонату України з футболу між «Енергією» та харківським «Металом».

Про це повідомляє Оnline НК з посиланнм на UAфутбол.

ЕНЕРГІЯ – МЕТАЛ 1:3 (0:2)
Голи: 
Россохатий (68) – Федорів (14 пен), Підлепенец (22), Нехтій (59)

Віталій Федорів уже в дебюті відкрив рахунок з пенальті. Другий гол незабаром провів Євген Підлепенець, а в другому таймі Владислав Нехтій довів його до великого.

Проте, Вадим Россохатий зумів забити в ворота «Металу» всього лише третій гол у сезоні і тим самим перервати вражаючу «суху» серію воротарів команди Кучера. До речі, “Енергія” може похвалитися тим, що забивала лідеру в обох очних матчах, на виїзді ще й відібравши очки (1:1). Але в домашньому поєдинку все ж оборона підкачала.

Цією перемогою харків’яни офіційно гарантували собі путівку в Першу лігу, за п’ять турів до фінішу.

На жаль, вкотре викликає сумніви якість судійства у другій лізі. Арбітр матчу В.Воєвода «прогледів» пенальті у ворота гостей на 5-й хвилині матчу. Але через 7 хвилин «чітко» побачив порушення у штрафній енергетиків…

За другий тайм він «нагородив» господарів поля 4 «гірчичниками», при чому не дав жодного гостям навіть за порушення правил, за яке призначив пенальті у ворота «металістів» на 68-й хвилині матчу…

Наступну зустріч у чемпіонаті «Енергія» проведе 22 травня вдома проти черкаського «Дніпра».