Херсонський “Кристал” на виїзді у меншості програв “Вересу”

7 Травня 2021 22:22

Другу половину матча підопічні Вадима Євтушенко грали без вилученого Ходаковського.

У складі херсонського клубу з перших хвилин вийшли Біденко, Ходаковський, Кіричук… А ось Іван Головкін, якого визнали героєм минулого туру ПФЛ, залишився у запасі.
За перший тайм вболівальники побачили велику кількість запеклої боротьби на кожному клаптику поля. Гості грали “другим номером”, тому кіпер Вереса Когут практично не вступав до гри. Утім, і у рівненців нічого не складалось у атаці. Відзначити слід лише штрафний від Гегедоша, який потягнув Солдатенко з-під поперечини. А ось у компенсований час до першого тайму Ходаковський небезпечно зіграв проти Панасенка. Спершу арбітр зустрічі Олександр Титов показав хавбеку Кристала жовту картку, проте після апеляцій з-боку Вереса і консультації зі своєю бригадою Титов вилучив Ходаковського.
Після перерви Верес дуже швидко встиг повести у рахунку. Пасіч сміливо увійшов до штрафної гостей, розібрався з декількома захисниками і чітко пробив у ствір воріт Солдатенко – 1:0.
А далі Верес заробив і пенальті. Сергійчук впав у штрафній гостей, але жоден з повторів не дав чіткого визначення, що Кіричук фолив проти нападника Вересу. Шестаков з “точки” пробив без шансів – 2:0.
До кінця гри на полі збереглась боротьба і неспішний темп. Тому Кристал змушений капітулювати у матчі з Вересом.

Верес – МФК Кристал – 2:0

Голи: Пасіч, Шестаков (пен).

Вилучення: Ходаковський.