Херсонський “Кристал” на виїзді зіграв внічию з “Поліссям” (відео)

27 Березня 2021 01:33

Команда Вадима Євтушенко здобула перші очки після відновлення сезону Першої ліги.

У порівнянні з попереднім матчем херсонців, відбулась зміна у парі центрбеків – замість Логінова з’явився Сениця. Крім того, вже під час передматчевої розминки травмувався Тарасенко, тому його був змушений змінити Головкін.

Матч відбувся у Житомирі – вперше за 16 років Полісся виступало на рідному стадіоні у Першій лізі. Не дивно, що підопічні Сергія Шищенка активно йшли вперед і відзначились першими – диво-гол у виконанні Шевченка, який неймовірним ударом поцілив у верхній кут Кліщука.

Утім, гості не знітились. Ряд стандартів, удар головою Кіричука, який потягнув Маханьков, постріл Лаптєва, заблокований захисником Полісся… Зрештою, саме Лаптєв зумів заробити пенальті, яке чітко реалізував Сорокин – 1:1.

Полісся до перерви створило декілька небезпечних нагод, аби відновити перевагу. Галенков не переграв Кліщука з близької відстані, а удари Грицука були неточними, хоча й були нанесені з гарних позицій.

Після 15-хвилинної паузи гра змінилась. Кристал вирішив віддати володіння м’ячем супернику, натомість Полісся перейшло у масивний наступ на володіння Кліщука.

Кількість небезпечних моментів суттєво зменшилась. У господарів слід відзначити момент Грицука, але його дальній удар прийшовся повз стійку. У гостей міг забити Цибульський – хавбек ледве не став “джокером”, але після передачі Клюєва з убивчої позиції влучив у Маханькова.

Останні хвилини пройшли під тиском Полісся. Але згуртованість та гарна взаємодія між гравцями херсонців принесла Кристалу 5 очко у сезоні. 1:1 – перші пункти Вадима Євтушенко на чолі Кристалу!

18-й тур. Перша ліга

Полісся – Кристал – 1:1 (1:1)

Голи: Шевченко, 9 – Сорокин, 34 (пен.)

Полісся: Маханьков, Понєдєльнік, Тєрєхов, Прокопчук, Шевченко, Гавриленко, Глагола, Грицук, Галенков, Андрущенко, Галенко. Запасні: Яшков, Акубардія, Жук, Ковальов, Повалій, Коваль, Швець, Островський, Даудов, Медведєв. Головний тренер: Сергій Шищенко.

Кристал: Кліщук, Максименко, Кіричук, Сениця, Лаптєв, Смірнов, Сорокин, Дмитренко, Ходаковський, Тарасенко (Головкін, 0), Катєлін. Запасні: Солдатенко, Плечій, Логінов, Вакуленко, Цибульський, Клюєв. Головний тренер: Вадим Євтушенко.