На Херсонщині зніматимуть повнометражний комедійний фільм (відео)

2 Березня 2021 07:32

Про свої наміри перетворити неймовірні локації, які є на Херсонщині, у знімальний майданчик, розповіли молоді столичні режисери Ігор Качур та Артем Шемет у ефірі одного з українських телеканалів.

«Ми починаємо підготовку до зйомок повнометражного комедійного фільму «Давай зі мною на Херсон». Наразі вже написаний сценарій і ми шукаємо для участі у зйомках молодих та талановитих акторів», – зазначив режисер та продюсер Ігор Качур.

За його словами, майже усі зйомки відбуватимуться на Херсонщині, тому у фільмі буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни.

Як розповів автор сценарію фільму Артем Шемет, в основі сюжету – історія про пару, яка вирушає на Херсонщину і з якою відбуваються різні пригоди.

«Влітку Херсонщина стане центром української кінематографії. Ми наразі не будемо розкривати всі таємниці, але можу сказати, що ця історія буде пригодницькою з екшн-сценами, танцями, піснями, весіллям і хеппі-ендом. Окрім того, у фільмі буде безліч сцен мальовничої Херсонщини», – розповів Артем Шемет.

Він також закликав знімати якісне українське кіно і показувати світові й самим українцям наші красоти.

Варто зазначити, що найкращі локації для зйомок кінофільмів у серпні минулого року оглянули найвідоміші продюсери і режисери найпопулярніших національних кінокомпаній під час кількаденного туру на Херсонщину. Тоді провідні кіномитці мали змогу на власні очі побачити степові водоспади біля села Козацького Бериславського району, безкраї Олешківські піски, цілинні степи біосферного заповідника Асканії-Нової та автентичні інтер’єри Виноробного господарства князя П.М.Трубецького.

Тепер же ті, хто мають можливість та хочуть посприяти розвитку кіновиробництва на Херсонщині, можуть долучитися до зйомок стрічки як спонсори. Для цього необхідно звернутися до Агенції регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції» Херсонської області за номером телефона +380630664050 або на електронну пошту KhersonEUoffice@gmail.com.